Even voorstellen: Axel Meeuwissen

Axel is dit jaar onze voorzitter

Met veel enthousiasme is de zevende fractie van Lijst Bèta het nieuwe academisch jaar begonnen. Om een beter beeld te krijgen wie er achter Lijst Bèta zit, zal de fractie zich een voor een voorstellen. Als eerste: Axel Meeuwissen

Hoi! Ik ben Axel en dit jaar heb ik de eer de rol als voorzitter van Lijst Bèta te mogen vervullen. Dit houdt in dat ik in eerste instantie het aanspreekpunt naar buiten zal zijn, de samenwerking met ORAS stroomlijn, en als secretaris van de Studentenraad onder andere de uitnodiging voor de overlegvergaderingen de organisatie in stuur. Naast de functie van voorzitter heb ik de dossiers landelijk, master, ICT, en internationalisering. Voor al je vragen over deze onderwerpen kan je dus bij mij terecht!

Op een meer persoonlijke noot geef ik les op de zaterdagschool van de Johan de Witt Scholengroep in Den Haag en ben ik maatje bij stichting Vitalis, waar ik beide veel plezier uit haal en ook zeker kan aanraden!

Mocht je me spotten op de campus of daarbuiten, schroom niet om me aan te spreken, en je (kleine) irritaties over de TU te bespreken, wie weet kunnen we er samen iets aan doen! Als je me niet kan vinden, ben ik vaak op ons hok te vinden, in gebouw 26b. Zie hier de uitgebreide routebeschrijving.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar, en het onderwijs op de TU nog verder te verbeteren!

Hopelijk tot gauw,

Axel