Ontmoet: Stijn Burmanje

Stijn is dit jaar de secretaris van Lijst Bèta.

Om de mensen achter Lijst Bèta beter te leren kennen, introduceren we vandaag Stijn Burmanje!

Hey! Ik ben Stijn Burmanje en heb enorm veel zin om dit jaar als secretaris van Lijst Bèta aan de slag te gaan in de Studentenraad van de TU Delft. Ik zal me bezig gaan houden met de instroom van nieuwe studenten, de discussie over het BSa (in het tweede jaar), het vergroten van het studiesucces en het verbeteren van het beleid van de universiteit. Laat vooral weten als je je mening wilt delen over deze onderwerpen!

Voor mij zijn vriendschap, sport en verenigingen erg belangrijk tijdens mijn studententijd. Toch ben ik hier gekomen om mijn diploma te halen en ik wil dat deze nu, maar ook over 7 jaar veel waard is. Daarvoor is onderwijs van topkwaliteit nodig, op een toegankelijke en uitdagende universiteit.
Het komende jaar ga ik er dan ook alles aan doen om dit te realiseren.

Spot je me ergens? Spreek me dan vooral aan! Je bent ook altijd welkom om langs te komen op ons hok en je kunt me elk uur van de dag mailen met vragen en opmerkingen (stijn@lijstbeta.nl). Blauwe groet!