Vertrek Janna Beukers

Helaas hebben wij onlangs vernomen dat Janna Beukers wenst te stoppen als lid van de Studentenraad namens Lijst Bèta. Haar besluit kwam voor ons onverwacht, en wij betreuren dit besluit zeer. Haar plek in de Studentenraad zal binnenkort overgedragen worden aan Tim Wubbe. Hij zette zich hiervoor al in voor Lijst Bèta als fractiemedewerker, maar zal binnenkort dus tevens toetreden tot de fractie.
Janna’s functies en dossiers zullen worden overgenomen door de overige fractieleden. Haar functie als Penningmeester wordt overgenomen door Stijn. De dossiers worden verdeeld over Axel, Stijn en Tim. Hier zal binnenkort meer duidelijkheid over komen.
We willen Janna bedanken voor haar inzet voor Lijst Bèta en wensen haar veel succes. Ondanks het verlies zal Lijst Bèta zich blijven inzetten om de studenten te vertegenwoordigen in de Studentenraad en continue te werken aan beter onderwijs.