Als laatste: Tim Wubbe

Tim is onze commissaris extern
Om de studenten achter Lijst Bèta te leren kennen, introduceren we vandaag Tim Wubbe!

Iedereen kent wel een docent die ongemotiveerd college geeft, boerenkool Engels spreekt en weinig weet over te brengen. Op zo’n prachtige hoogwaardige onderwijsinstelling als de TU moeten zulk soort dingen niet kunnen. Ik, Tim Wubbe, wil hier aankomend jaar verandering in brengen. Ik streef naar een aanpak waar studenten en de studentenraad dichter bij elkaar staan, waardoor wij de problemen van studenten beter kunnen aanpakken.

Daarmee wil ik streven naar enthousiaste, gepassioneerde docenten met veel kennis van zaken, veel oefenmateriaal met duidelijke uitwerkingen en een studieomgeving en snelheid die voor iedereen geschikt is.

Aankomend jaar ben ik commissaris extern en verantwoordelijk voor de Docentkwaliteit, Excellentie, Kwaliteitszorg, Minors, Samenwerking LDE en Onderwijsinnovatie van Lijst Bèta en in de Studentenraad ga ik dit waarmaken!

Ik ben een werktuigbouwkunde student aan de TU. Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiasteling met veel doorzettingsvermogen. Zo heb ik, voordat ik op de TU zat, een jaar HBO gestudeerd. Hier heb ik mijn P gehaald, waardoor ik door kon stromen naar de TU. Ook heb ik mij ingezet bij het bouwen van de racewagen van Formula student (DUT). Zo nu en dan geef ik natuurkunde les op een basisschool en speel ik rugby bij Thor. Daarnaast ontspan ik mij op de borrel van Sint Jansbrug.